Gevelrenovatie

De gevel van jouw klant is het visitekaartje voor het straatbeeld. Deze dien je goed te onderhouden en eventueel te renoveren om zo de gevels en muren te verbeteren en beschermen. Dit geldt ook voor de schuur, het terras, de parkeergarage etc. 

Een vervuilde muur of gevel door natuurlijke aantasting, vocht, chemische aanslag zorgt voor verzwakking. Door middel van gevelreiniging verwijder je dit vuil of vocht.

Gevelrenovatie gaat net iets verder. Zo kun je scheurherstel, voegwerk herstellen, spouwmuur renovatieankers en impregneren van de gevel.

Alle benodigde spullen kun je in onze webshop vinden. Vragen? Mail naar info@mouritstools.nl.

Een gevel laten stralen

Er zijn verschillende oorzaken waardoor uw of jouw gevel vervuild kan raken. Bijvoorbeeld door groenaanslag, vandalisme of weersomstandigheden. Door middel van zandstralen wordt het hardnekkig vuil grondig verwijderd. Er wordt namelijk onder hoge druk water met zand vermengd, waardoor jouw gevel daarna er weer stralend uit ziet.

 

Voegen uithakken en vervangen

Als het voegwerk in slechtere staat is, raakt de gevel in mindere staat en zal de isolerende werking ook achteruit gaan. Door middel van het uithakken kun je het bestaande voegwerk verwijderen. En vervolgens worden er nieuwe voegen aangebracht. 

 

Scheuren repareren

Zodra er scheuren in uw of ouw gevel ontstaan, maakt dit de gevel ook instabiel. Dit kan worden opgelost door wapening. De ijzerdraad verankert en verstevigt de zwakkere plekken. Daarna worden de scheuren dichtgemetseld en de voegen weer opgevuld. 

 

Impregneren

Wil je graag de gevel water en vuilafstotend maken? Dan zal je de gevel moeten impregneren. Hierdoor voorkom je dat vocht en/of schimmel naar de binnenkant van je woning trekt. En houdt je de gevel droog, schoon en schimmelvrij. 

 

Heb je vragen? Of specifieke producten nodig om je klus af te kunnen maken? 
Bel ons of vul het onderstaande contactformulier in.