Infrastructuur

Bij infrastructuur kan je denken aan het slopen van asfalt, het boren van stekken voor nieuw asfalt, het maken van dilatatievoegen, het aanleggen van glasvezel, onderhoud van tunnels / bruggen en meer.   

Wij hebben al jouw benodigdheden voor de infrastructuur branche; van compressoren tot breek- en boorhamers
en smeerolienevelaars tot monoblokboren etc.

Boor- en zaagwerk

In principe kan je boor- en zaagwerk overal uitvoeren. En ook in verschillende soorten materialen. Steen, asfalt, gewapend beton, en meer. Zaagwerkzaamheden kunnen ook op verschillende manieren worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld met een wandzaag of handzaag. Er wordt dan eerst gekeken naar de situatie. De diepte zagen is meestal geen probleem.

Het wil weleens voorkomen dat er geen water mag vrijkomen bij het boren. Dan zal je moeten droogboren. Dan zal de vrijkomende stof direct worden weggezogen.

Boucharderen

Ga je aan de slag met boucharderen? Ofwel het opruwen van beton? Daar hebben wij ook de benodigde spullen voor! Dit wordt namelijk gedaan met een bouchardeer hamer. Dat is een hamer waarbij het slagvak met koppen of punten is bezet.

Wil je een betere hechting alvorens er een andere laag aangebracht moet worden? Dan is boucharderen een goede optie. Maar door middel van het boucharderen, kan je ook het slipgevaar verminderen (van een betonvloer) en zorgen voor een betere uitstraling. Als je bijvoorbeeld resten van lijm of andere markeringen wilt verwijderen. Het werk zelf kan je met de hand doen alsmede machinaal. 

Hakwerkzaamheden

Hakwerkzaamheden kan je op lucht uitvoeren maar ook elektrisch. Meestal gebruikt men elektrisch gereedschap / hakhamers als er preciezere werkzaamheden uitgevoerd moet worden. Hakwerkzaamheden zelf is een heel breed begrip. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan het hakken van asfalt, slopen van oude asfalt lagen. En nog meer.

Asfalt frezen

Frezen is eigenlijk het maken sleuven in asfalt om o.a. leidingen netjes weg te werken. Er kan in verschillende soorten materialen worden (ge)frezen. Te denken aan asfalt, steen en beton. 

Bodemraket schieten

Niet meer met de hand of machines graven. Het onder de grond schieten van kabels (bijvoorbeeld voor telecom kabels, leidingen, elektriciteit) kan je heel eenvoudig doen door middel van bodemrakketten of grondrakketten. Zeker voor bedrijven in de infra is het schieten van een bodemraket een veelvoorkomende klus. Het is niet nodig om stenen of begroeiingen te verwijderen. De cilinder beweegt door de compressor van de grondraket een zuiger waardoor de raket door de grond slaat. Door de verplaatsing van de bodemraket ontstaat een tunnel en kunnen de leidingen eenvoudig worden meegetrokken. 

Heb je vragen? Of specifieke producten nodig om je klus af te kunnen maken? 
Bel ons of vul het onderstaande contactformulier in.