Sloop- en renovatie

Sloop- en renovatie werkzaamheden worden ingezet om verschillende redenen en is dus ook een heel breed begrip. Je kan bijvoorbeeld denken aan het stralen van o.a. gevels, het slopen van een ruimte zodat deze gemoderniseerd kan worden, het verwijderen van bepaalde delen in een woning, bedrijfshal etc. Maar ook het slopen van vloeren, verankering of het frezen van nieuw leidingwerk. 

Voor bedrijven in deze branche leveren wij beitels, sloop en/of hakhamers, compressoren en meer. Onze productenaanbod is groots!

Betonvloer slopen

Het hakken van een betonvloer ziet er misschien makkelijk uit, maar dat is het niet. Daarvoor heb je specifieke gereedschappen nodig en iemand die ervaring heeft met het hakken van een betonvloer. Je hebt een optie om te hakken op lucht en een optie om te hakken op stroom. 

 

Boor- en zaagwerk

In principe kan je boor- en zaagwerk overal uitvoeren. En ook in verschillende soorten materialen. Steen, asfalt, gewapend beton, en meer. Zaagwerkzaamheden kunnen ook op verschillende manieren worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld met een wandzaag of handzaag. Er wordt dan eerst gekeken naar de situatie. De diepte zagen is meestal geen probleem.

Het wil weleens voorkomen dat er geen water mag vrijkomen bij het boren. Dan zal je moeten droogboren. Dan zal de vrijkomende stof direct worden weggezogen.

 

Boucharderen

Ga je aan de slag met boucharderen? Ofwel het opruwen van beton? Daar hebben wij ook de benodigde spullen voor! Dit wordt namelijk gedaan met een bouchardeer hamer. Dat is een hamer waarbij het slagvak met koppen of punten is bezet.

Wil je een betere hechting alvorens er een andere laag aangebracht moet worden? Dan is boucharderen een goede optie. Maar door middel van het boucharderen, kan je ook het slipgevaar verminderen (van een betonvloer) en zorgen voor een betere uitstraling. Als je bijvoorbeeld resten van lijm of andere markeringen wilt verwijderen. Het werk zelf kan je met de hand doen alsmede machinaal. 

 

Hakwerkzaamheden

Hakwerkzaamheden kan je op lucht uitvoeren maar ook elektrisch. Meestal gebruikt men elektrisch gereedschap / hakhamers als er preciezere werkzaamheden uitgevoerd moet worden. Hakwerkzaamheden zelf is een heel breed begrip. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan sparingen in muren, voegen, funderingen, palen, stenen muren, gevels, vloeren uit hakken. En nog meer.

 

Koppensnellen

Koppensnellen is een gespecialiseerd vak. Niet iedereen kan het. Het koppensnellen kan zowel handmatig als machinaal uitgevoerd worden. Meestal wordt het handmatig gedaan wanneer de palen te dicht op elkaar staan. Hiervoor wordt dan een luchthamer gebruikt. Als je deze werkzaamheden machinaal gaat uitvoeren, gebruik je een kraan. 

 

Sleuven frezen

Frezen is eigenlijk het maken sleuven in wanden, vloeren of plafonds om o.a. leidingen netjes weg te werken. Er kan in verschillende soorten materialen worden (ge)frezen. Te denken aan beton, metselwerk, kalksteen en meer. 

 

Heb je vragen? Of specifieke producten nodig om je klus af te kunnen maken? 
Bel ons of vul het onderstaande contactformulier in.