Persluchtgereedschap nodig? Bekijk hieronder ons omvangrijke assortiment gereedschappen voor allerlei werkzaamheden. Mocht je vragen hebben of interesse in een offerte? Laat het ons weten. We helpen je graag!

IBIX straalketels

Het IBIX® systeem is lichtgewicht, compact, multifunctioneel en professioneel. Dankzij het feit dat in de IBIX® straalketels alle straalmiddelen verwerkt kunnen worden, zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend. Gevelreiniging, ontroesten, opruwen van beton en restauratiewerk zijn daar enkele voorbeelden van. Met het IBIX-systeem kan droog en nat gestraald worden. De IBIX combineert een compacte straalunit met een enorme productie.

Bekijk Producten

Perslucht Gereedschap

Professioneel persluchtgereedschap voor dagelijks intensief gebruik. Kwalitatief hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam.

Bekijk Producten

Perslucht Toebehoren

Allerlei verschillende producten voor de optimale werking van uw persluchtgereedschap, zoals verdeeltanken, nakoelers, smeerolienevelaars en meer.

Bekijk Producten

Beitels

Verschillende soorten beitels (insteek, voegen, punt, plat etc.) en slijpschijven.

Bekijk Producten

PBM's

Onze persoonlijke beschermingsmiddelen zorgen ervoor dat je aan het einde van de dag weer veilig thuiskomt.

Bekijk Producten

Compressoren

Wil je een compressor kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Elektrisch, diesel of benzine, compact of iets groters, met of zonder nakoeler? Wij hebben verschillende types.

Bekijk Producten

Stofvrij werken

Blootstelling aan stoffen op het werk brengt serieuze gezondheidsrisico's met zich mee. Bekijk onze hulpmiddelen om stofvrij te werken. Stofzuigers, ventilatoren, drukketels etc.

Bekijk Producten

Impregneer­middelen

Op zoek naar impregneermiddel, crème, kalkuittreding middel, gevelreiniger en meer. Klik op de knop hieronder om te zien welke middelen wij hebben.

Bekijk Producten

Straalmiddelen

Heeft u een straalketel van IBIX of een ander merk? Dan is het logisch dat u ook straalmiddelen nodig heeft om deze ketels mee te vullen. Bijvoorbeeld Testra, GMA garnet, Reglass, Soda, Glasparels.

Bekijk Producten

Overige producten

Je vindt het hier. Of je nu op zoek bent naar schuurpapier, afplaktape, voegspijkers, hogedrukreinigers of reparatiemortel kleurenkoffer. Klik op de onderstaande knop en zie wat we nog meer in huis hebben. Deze producten staan voor goede kwaliteit / prijs verhouding.

Bekijk Producten

Huur aanbod

Wist je dat je bij ons ook kunt huren? Dus heb je binnenkort een (spoed) klus en heb je daarvoor een compressor, straalketel & toebehoren nodig? Wij bieden een totaalpakket aan, zodat je direct aan de slag kan. Allerlei soorten en maten IBIX & compressoren.

Bekijk Producten

service ++

snelle levering

hoge kwaliteit

persoonlijk