Wilt u een professionele en compacte straalketel kopen? Het IBIX® systeem is lichtgewicht, compact, multifunctioneel en professioneel. Dankzij het feit dat in de IBIX® straalketels alle straalmiddelen verwerkt kunnen worden, zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend. Verwijderen van verf, roest van staal en alle andere metalen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende demonstratie? Mail naar info@mouritstools.nl of vul het contactformulier in.

Straalketel IBIX 9

De IBIX® 9 is een lichtgewichte & compacte straalketel welke geschikt is voor klein straalwerk zoals luchtgommen, ontroesten en het verwijderen van graffiti.

Straalketel IBIX 25

De IBIX® 25 straalketel is lichtgewicht, compact en zeer geschikt om mobiel allerhande straalwerk uit te voeren.

Straalketel IBIX 28 Triology

IBIX® 28 H2O HD Triology, de straalketel van IBIX® die het gepatenteerde HELIX® systeem met het normale IBIX® pistool combineert. De IBIX® 28 H2O HD straalketel is ontwikkeld voor professioneel intensief gebruik.

Straalketel IBIX 40

De IBIX® 40 straalketel is zeer geschikt voor het uitvoeren van zowel het lichte als het zware straalwerk. De unit wordt veel gebruikt voor het stofvrij verwijderen van verf en roest van constructiewerken. De IBIX® 40 straalketel is ontwikkeld voor professioneel intensief gebruik.

Straalketel IBIX 60

De IBIX® 60 is de grootste en meest krachtige straalketel in het assortiment. De IBIX® 60 straalketel is ontwikkeld voor professioneel intensief gebruik.

Straalketel IBIMAR

De IBIMAR 13 Straalmachine wordt veel toegepast voor roest verwijderen aan boord, verf verwijderen van staal e.d. maar ook het verwijderen van verf en waslagen van hout / meubels.

Helix Wervelstralen

Met het luchtgommen is het mogelijk om zonder beschadigingen vuil, verf, vernis of was te verwijderen. Deze techniek wordt veel gebruikt voor hout en steen maar is ook prima in te zetten op andere ondergronden.

service ++

snelle levering

hoge kwaliteit

persoonlijk