KIP tape

Beschermfolie, tape, steenband, stuclopertape

Verschillende afmetingen beschikbaar

Beschermfolie, tape, steenband, stuclopertape voor langdurigere bescherming tijdens verschillende werkzaamheden. De producten zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Advies nodig? Mail naar info@mouritstools.nl of vul het contact formulier in.

Beschermfolie zelfklevend - transparant

Premium-plusbeschermfolie is geschikt voor langdurigere bescherming tijdens verschillende werkzaamheden. De beschermfolie is volledig zelfklevend en heeft een goede kleefkracht, waardoor ze makkelijk aan te brengen is. De beschermfolie bestaat uit stevig LDPE-folie (50 μm) en is in groen/transparant en transparant verkrijgbaar. Het product is bestand tegen temperaturen tot 40 °C. Beschikbaar in 500 mm x 100 m en 250 mm x 100 m.

Beschermfolie zelfklevend - groen

De beschermfolie kan worden gebruikt op glas, stenen vloeren, vloerbedekking en trappen. Bij poreuze ondergronden zoals marmer, natuursteen, terracotta, geverfde en ongeverfde metalen oppervlakken, raamkozijnen en verweerde PVC-ondergronden is bij het gebruik voorzichtigheid geboden. Het product is bestand tegen temperaturen tot 40 °C. Beschikbaar in 500 mm x 100 m en 250 mm x 100 m.

Beschermfolie blauw

Deze beschermende tape is een over het hele oppervlak zelfklevende folie voor kortstondig afdekken. De folie bestaat uit standaard LDPE-folie (50 μm) en is in blauw/transparant en transparant verkrijgbaar. Het product is bestand tegen temperaturen tot 40 °C. Beschikbaar in 500 mm x 100 m en 250 mm x 100 m.

Masking tape – natuur

Goede kleefkracht en scheurbestendigheid. Het product bestaat uit een licht gecrêpte tape met hoogwaardige natuurrubberlijm en een goede impregnering. De tape is bijzonder geschikt voor afdekken op gladde ondergronden, vooral binnenshuis. Daarnaast is de tape bestand tegen temperaturen tot 80 °C. Beschikbaar in: Beige 24 mm x 50m, Beige 36 mm x 50m, Beige 48 mm x 50m.

PVC-Masking tape Premium oranje

Deze beschermende tape is een zeer vormvaste PVC-tape in premiumpluskwaliteit. Het product bestaat uit een gladde beschermende PVC-tape van zachte, zeer slijtvaste en plooibare PVC-folie. Folie van zachte PVC met natuurrubberlijm. Ook bij temperatuurverschillen is de tape zeer vormvast. De tape is bestand tegen temperaturen tot 60°C. Beschikbaar in: 30 mm x 33 m en 50 mm x 33 m.

Gaffer's tape zwart

Gaffer's tape is een niet-reflecterende textieltape. Het product bestaat uit een textieltape die bestaat uit meshweefsel 77 met een niet-reflecterende PE-laminering. De tape is bestand tegen temperaturen tot 60 °C. Beschikbaar in: 50 mm x 50 m.

Steenband extra zilver

De steentape is zeer plooibaar, stabiel en sterk klevende Premium Plus steentape. Deze tape is voor klussen waarbij goed niet goed genoeg is. Het product bestaat uit een textieltape die bestaat uit meshweefsel 32 met natuurrubberlijm. De tape heeft een goede kleefkracht en een hoge scheurbestendigheid en is dankzij een PE-laminering waterafstotend. De tape is bestand tegen temperaturen tot 90 °C. Beschikbaar in: 38 mm x 50 m en 48 mm x 50 m.

Stuclopertape rood/wit

Deze beschermende tape is een stabiele PVC-tape in premiumkwaliteit. Het product bestaat uit een gladde beschermende PVC-tape van zachte, zeer slijtvaste en plooibare PVC-folie met rubberlijm. Daarnaast is de tape bestand tegen temperaturen tot 40°C. Beschikbaar in: 50 mm x 33 m.

Brochure

Download rechts boven in de brochure voor meer informatie per type product.

service ++

snelle levering

hoge kwaliteit

persoonlijk