Overige producten

Aircleaner AC2 Bouw, AirDuster voor slijptol, Arbortech AS175 1400W

Ontworpen voor professioneel gebruik

Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor professionele gebruikers in de bouw en om op een goede manier al het stof af te zuigen. Advies nodig? Of op zoek naar een specifiek product wat hier niet tussen staat. Mail dan naar info@mouritstools.nl of vul het contactformulier in.

AIRBO Aircleaner AC2 Bouw

Met LCD scherm, akoestisch alarm bij filter error, weergave van het aantal draaiuren en single filter test. Elke filter kan afzonderlijk gecontroleerd worden in welke mate het verzadigd is. Luchtverplaatsing: 750. Geluidsniveau: 71 dB(A). Gewicht: 11,5 kg. Elektra classificatie: 230 V. Motorvermogen: 105 W. Afmeting: 460x540x410 mm

AirDuster voor slijptol 125mm

Deze afzuigkap is onmisbaar als u op een goede manier al het stof wil afzuigen. Zeer licht en ideaal in het gebruik voor op uw haakseslijper. Zaagdiepte: instelbaar. Afmeting: 125 mm.

AirDuster voor slijptol 230mm

Deze afzuigkap is onmisbaar als u op een goede manier al het stof wil afzuigen. Zeer licht en ideaal in het gebruik voor op uw haakseslijper. Zaagdiepte: instelbaar. Afmeting: 230 mm.

Arbortech AS175 1400W incl. G en P Blad

De Arbortech AS175 is een professionele steen- en voegenzaag met revolutionaire technologie. Zaagt de AS175 diverse materialen variërend van bakstenen, voegen en kalkzandsteen tot hout en meer. Deze innoverende zaagactie, die een hamer en een zaagbeweging combineert, biedt de voordelen van extra kracht, veiligheid, geringe stofontwikkeling bij droog zagen en het zagen van vierkante gaten. Motorvermogen: 1400 W. Elektra classificatie: 230 V. Trillingen: 7,7

Brochure

Download rechts bovenin de brochure voor meer informatie per type product.

service ++

snelle levering

hoge kwaliteit

persoonlijk